English חיפוש
חיפוש
קטלוג מוצרים
קטניות ודגנים
פירורי לחם וקמחים
מוצרים לאפייה
שמרים יבשים/נמסים
תמציות וצבעי מאכל
סוכריות לעוגה
שלגונים, מרשמלו ומשקאות
אבקות למשקה חם
עוגיות
קוסקוס,עמבה, ורטבים
גרנולה, ומוצרי בריאות
עזרים לצלייה ואפייה
לעטיפה,אחסון והקפאה
מגש הכסף
תבניות אלומיניום בתפזורת
תבניות אפייה מקרטון
רדידי אלומיניום
צלחות חד פעמיות
סכו"ם חד פעמי
סכו"ם לא שביר
כוסות חד פעמיות
כוסות חד פעמי מקרטון
כלים חד פעמיים צבעוניים
סכום וכלים מתכלים
צלחות אלגנט ומודפסות
צלחות מהודרות
סכו"ם שקוף ומוכסף
סכו"ם עבה במיוחד
כוסות משובחות
כלי הגשה משובחים
סדרת הקינוחים
סכו"ם משובח צבעוני
מפות נילון
מפות ומפיות
מוצרי נייר
עזרי ניקיון
כפפות גומי/לטקס/ניילון
נרות
מוצרי היגיינה
עזרי רחצה
סידקית
לפיקניק
מוצרי מפעל נייר

לפיקניק

 

פחם דרום אמריקאי 2 ק"ג - הנמל

כמות בשק : 7 יח'
מק"ט : 605021

פחם דרום אמריקאי של הנמל,מקורי, באיכות גבוה ובעל זמן בערה ממושך . ההנאה מובטחת .

 

עשרת הדברות לממנגל

  1. חישוב כמות הבשר בין 250-300 גרם למבוגר ולילדים חצי.
  2. כדאי להדליק את הפחמים, כחצי שעה לפני שמניחים בשר .
    מנפנפים רק בשלב הדלקת הפחמים, כאשר הבשר על המנגל אין לנפנף, אלא אם אתם אוהבים בשר עם אפר .
  3. תתפלאו אבל את הבשר מתחלים להניח, רק אחרי שהאש כבתה והפחמים עטופים בשכבה לבנה-אפרפרה.
  4. בדיקת חום בשיטת היד, שמים את היד 3 ס"מ מעל המנגל :
  • חום גבוה מאד- אי אפשר להחזיק את היד כלל מעל הפחמים.
  • חום גבוה-  אפשר להחזיק את היד במיקום זה במשך 3 שניות.
  • החום בינוני – בערך 5 שניות.
  1. לשמור על מרווחים ככל שהבשר מונח צפוף על הפחמים, הוא נצלה לאט יותר. כדי לקבל בשר עשוי היטב, רצוי למקם את הבשר עם רווחים.
  2.  בשר קפוא ובשר שזה עתה הוצא מקירור  לא כדאי להניח על הפחמים.
  3. לאחר כל נגלה ובסוף הצלייה נותנים לרשת להתלהט ומנקים במברשת מתכת.
  4. מתי להפוך ?  
    • לממנגל מקצועי זה עניין של רגש וניסיון .
    • בעיקרון כאשר הצד העליון מתחיל 'להזיע' סימן שהבשר כבר עשוי היטב, לאוהבי המדמם (נא)  ניתן להפוך לפני כן.
    • דוקרים את הבשר כאשר ניגר ממנו נוזל צלול הבשר מוכן.
  5. אם משתמשים בבשר ששכב במרינדה עם סוכר/סילאן/דבש וכדומה, עדיף לצלות בסוף כשהאש נמוכה ,שיאפשר צלייה של הבשר לפני שהסוכרים נמסים.
  6. על שיפודי עוף ללא מרינדה ניתן להוסיף מלח וכמון, אשר יוצרים בעת הצלייה ציפוי פריך.
פחם דרום אמריקאי 2 ק

מזון, בישול ואפייה  
קטניות
מלית קינמון
מילוי חלבה
שמרים
שמרים יבשים
מרשמלופירורי לחם
צבעי מאכל
אבקת אפייה
אבקת סוכר
שלוקים
טרופית

מלית פרג

סוכר וניל


 

 

 

היגיינה  
כפפות גומי 
מוצרי נייר
מוצרי ניקיון
מוצרי היגיינה
צמר פלדה

 

חד פעמי
כלים חד פעמיים
מפות שולחן 

כלי הגשה
כוסות חד פעמיות

גפרורים

ניילון נצמד

תבניות אלומיניום

תבניות אפייה
כלים חד פעמיים מתכלים
מנגל חד פעמי
סכום חד פעמי
צלחות חד פעמיות

 

שונות

רפידות הנקה

מנגל פחמים
שיפודי במבוק
פחמים למנגל
כלים מתכלים

קישורים שימושיים
סיטונאות
קטלוג מוצרים
מן העתונות
צור קשר

 

      
בניית אתרים Signed by    אופטיווייז שיווק באינטרנט